Tempeh s parmezánovým šalátom

napísala Ali

Tempeh je jedinečnou a nutrične bohatou rastlinnou alternatívou. Za surového stavu je využiteľný ako ingrediencia do šalátov, rovnako ako tuhé tofu.

Keďže sa skladá z pospájaných sójových bôbov, dá sa rozdrobiť a použiť ako mleté mäso do plnenej papriky, kapusty, fašírok alebo Bolonskej zmesi.

V dnešnom recepte si tempeh položíme na tanier v základnom tvare a teda surový  s parmezánovým šalátom. Ľahká, jednoduchá a rýchlo včera do pár minút:)

Tempeh s parmezánovým šalátom

Tempeh je jedinečnou a nutrične bohatou rastlinnou alternatívou. Za surového stavu je využiteľný ako ingrediencia do šalátov, rovnako ako tuhé tofu. Keďže sa… Recepty Tempeh s parmezánovým šalátom European Vytlačiť
Servírovanie: 1 Príprava:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 Hlasy )

Ingrediencie

  • 100g tempeh údený
  • 2 hrste šalátových listov
  • 1PL olivový olej
  • 70ml biely jogurt jemný
  • 2PL strúhaný parmezán

INŠTRUKCIE

Postup prípravy je veľmi triviálny. Zo šalátových listov, bieleho jogurt, oleja a parmezánu si v miske vymiešame ľahký šalát, na ktorý poukladáme nakrájané plátky údeného tempehu a priamo konzumujeme 😉

Tempeh s parmezánovým šalátom | s Ali viem čo jem

Tempeh s parmezánovým šalátom | s Ali viem čo jem

0 komentár
0

Možno dostaneš chuť aj na

Zanechať komentár

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Rozumiem Čítaj ďalej