Kinder raw torta

napísala Ali

Ak patríte medzi prívržencov zdravého životného štýlu, radi experimentujete, rozhodne by Vašej pozornosti nemali utiecť sladké maškrty v RAW verzii. A teda. Nepečené, lahodné a dovolím si tvrdiť, že aj zdravo “nabúchané” tukmi. Čo je lepšie skonzumovať tuk z torty plnej stužených margarínov alebo tuk z torty ktorej jadro tvoria orechové krémy?:-)

RAW torty sú bez lepku, bez vajec, bez mlieka. Je to skvelá možnosť ako si pripraviť lahodnú a chutnú tortu!

K výrobe raw dobrôt som sa dostala opäť, keď som na svojej ceste za zdravším sladkým hľadala nejakú alternatívu. Veď aj zákusky a torty sa musia dať prerobiť. Následne som si vyhľadala kurz robenia takýchto dobrôt a potom to už išlo samo.

Kinder raw torta

Ak patríte medzi prívržencov zdravého životného štýlu, radi experimentujete, rozhodne by Vašej pozornosti nemali utiecť sladké maškrty v RAW verzii. A teda. Nepečené,… Recepty Kinder raw torta European Vytlačiť
Servírovanie: 16 Príprava:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 2 Hlasy )

Ingrediencie

  • Korpus:
  • 160g vlašských orechov
  • 140g mandlí
  • 3 PL karobu
  • 170g ďatlí
  • Biely krém:
  • 200g kešu
  • 4PL baobab
  • 4PL citrónovej šťavy
  • 1 banán
  • 50g kakaové maslo
  • Čokoládový krém:
  • 200g kešu
  • 6PL karobu
  • 1ČL vanilkového prášku
  • 3PL svetlého agáve
  • 50g kakaového masla

INŠTRUKCIE

Korpus:

Mandle a orechy nenamáčame. V prípade, že sa orechy namočiť rozhodneme, určite ich neskôr vysušíme! Vo food procesori spracujeme cesto a rovnomerne ho vtlačíme na dno formy.

Biely krém:

Kešu namočíme na 12 hodín do vody a dvakrát premyjeme. Dáme do mixéra spolu s baobabom, banánom a citrónovou šťavou a mixujeme. Postupne, podľa potreby pridáme vodu, aby nám vznikol hladký krém. Nakoniec pridáme kakaové maslo a ešte raz do hladka vymixujeme.

Karobový krém:

Kešu namočíme na 12 hodín do vody a dvakrát premyjeme. Opakujeme ten istý postup, ako pri bielom krém.

Na pripravený korpus vylejeme biely krém a dáme do chladničky. Následne po 12.hodinách navrstvíme hnedý krém a opäť dáme do chladničky na 12 hodín. Dozdobíme podľa fantázie. Môžeme použiť karob, lyofilizované ovocie, mleté orechy, semiačka, čerstvé ovocie 😉

0 komentár
0

Možno dostaneš chuť aj na

Zanechať komentár

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Rozumiem Čítaj ďalej